Datortomografin klar

Då var även datortomografin avklarad, och ytterligare ett steg i processen är klart. Nu är det bara att vänta på kallelsen till Sahlgrenska, och nu är det kirurgen jag ska prata med denna gång. Vad jag har förstått, så ska vi gå igenom vad som mer behöver göras, samt information om operationen mm. Blir spännande, och jag kommer ladda mig med informationen jag fått från alla håll o kanter, har en hel pärm fylld som ska med.
Vänteprocessen är jobbig, men jag vet att om det blir klartecken, så blir operationen av någon gång i höst. Det är just den viktiga datortomografin som kan försena det hela, om det är långa köer till röntgen, så får man vänta tills den är avklarad, sedan blir det operation. Då  är det skönt att röntgen gick så snabbt för mig.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.