Skarpa valptänder kan göra stor skada!

Ja, som rubriken säger, valptänder är farliga för en processor!

I början på augusti hade jag lagt av mig processorn på bordet vid fåtöljen för att byta batteri, och gick då även till köket för att hämta dricka, och när jag kom tillbaka hade vår då 7 månades valp hunnit grabba tag i processorn och tugga sönder den!


Ja, ni ser ju hur den ser ut!

Snacka om att jag blev både chockad och arg!

Detta var förstås på en helg, men jag skrev till CI-teamet på SU via 1177 och berättade vad som hänt, och redan på måndagen hade jag fått en akuttid för att få en låneprocessor.

Tyvärr ersätter inte försäkringbolaget saker som tuggats sönder av egna husdjur (och detta gäller de flesta bolagen tyvärr), så de skickade den trasiga processorn till MedEl, för att se om de kunde laga den.

De lyckades och i slutändan behövde jag bara betala reparationen av processorn. Alla övriga delar fick jag utan kostnad.

En dyr lärdom, lämna aldrig saker inom räckhåll för en nyfiken valp!

Tyvärr lärde vi oss inte riktigt, så han hann bita sönder bågarna på mina läsglasögon samt hela sambons glasögon också, innan vi till slut plockade undan allt utom räckhåll!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.