Få hemsidor om cochleaimplantat

Jag tycker det är lite synd att det inte finns några fler personliga hemsidor om CI – cochleaimplantat, på svenska, där man berättar om sina erfarenheter. De få som finns, är oftast föräldrar som berättar om sina barns CI. Det borde ju finnas fler vuxna med CI, men jag kan förstå att man inte vill lämna ut sig på nätet när det gäller detta. Själv tycker jag bara det är kul att skriva om mig själv, det är ett sätt att kommunicera med omvärlden för mig.

Däremot kan man få mer information om man söker på engelska, då får man upp mycket mer som handlar om CI, både vuxna CI-sidor o barn CI-sidor, samt att de olika fabrikatens hemsidor är utförligare på engelska än på svenska. Cochleaimplantat heter Cochlear Implant på engelska, för den som vill söka på nätet.

Annars närmar sig datortomografin, och samma vecka börjar de jobba för fullt igen på Sahlgrenska, så jag hoppas på kallelse i brevlådan snart….*ler* Sedan gör det inget om det tar lite tid till läkarbesöket, bara jag vet att jag är kallad…*S*

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.