Träffat en blivande planta

Idag träffade jag på en av de tjejer som ska CI-opereras på Sahlgrenska i september. Vi hade aldrig träffats förr, men jag visste var hon jobbade, så jag kikade förbi, och såg henne där. Det blev bra kontakt direkt, och vi pratade CI. Hon var nervös inför op och tyckte det skulle bli spännande. Vi kommer fortsätta hålla kontakten, det blir kul att höra hur det går för henne.
För övrigt kollar jag med jämna mellanrum om det dykt upp några nya sidor om CI, men det verkar bara vara det gamla vanliga. Nåja, om jag lägger ut mina CI-sidor, så kanske fler får inspiration att göra egna CI-berättelser. Inga CI-upplevelser är lik de andra, de är unika för varje person, och det skulle vara kul att kunna jämföra varandras ljudupplevelser.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.