Gjort fler hörseltester

Jahapp, då har man gjort fler tester och prover på Sahlgrenska idag. Jag träffade en väldigt trevlig audionom, som skötte testerna lugnt och bra. Efter inledande hörförståelsetester var det uppenbart att jag inte hörde inspelade meningar alls, så då hoppade hon över resten av de testerna. Det jag uppfattade lite av var tre siffror som sades i följd, och där är det lättare att höra, då det ju är enstaviga ord.
Därefter blev det test av hörcellernas förmåga att reagera på ljud, och där var det bara i basen det fanns en liten reaktion = ett litet skutt på diagrammet. Det sista som gjordes var hjärnstamsaudiometri, då man sätter elektroder på huvudet, och bara kopplar av under testet. Balansprov hann vi inte med, då tiden gick snabbt, men det kommer göras i samband med nästa besök på Sahlgrenska.
Sammantaget tycker jag det gick bra, och audionomen såg inga speciella avvikelser någonstans, utan allt verkade normalt.
Nu är det bara att vänta på nästa kallelse, till kirurgen tror jag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.