Kallelse till kirurgen

I måndags skrev jag ett mail till läkaren på Sahlgrenska och frågade lite försynt hur planeringen för mig ligger. Skälet är att vi i våras, innan vi ens visste att det skulle bli en CI-utredning, bokade en resa till november, och jag ville veta om den krockar med planeringen för mig. Svaret kom idag, i form av en kallelse till kirurgen på Sahlgrenska. Ska dit 29/10, och det innebär troligen att ev operation kan ske tidigast en månad senare, dvs i december, så jag tror vi kan resa som planerat. Skönt!
Imorgon opereras en av de två tjejer jag känner lite från nätet. Jag kommer tänka på henne och hålla tummarna för att det går bra!
Måste erkänna att det känns spännande för mig oxo, jag vet ju inte hur ljudupplevelsen kommer bli för MIG, vi är ju alla unika i dessa nya ljudintryck när vi blir uppkopplade. Det ljud den ena hör på ett sätt kan den andra höra på ett helt annat sätt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.