Godkänd för operation!

Idag skulle jag alltså till kirurgen på Sahlgrenska, dvs den som gör ci-operationen. Pontus Lindeman heter han, en mycket trevlig, lugn och sansad läkare, som var lätt att förstå och lätt att prata med. Han frågade mig lite allmäna frågor, och sedan kollade han det allmäna hälsotillståndet, som visade sig vara bra. Därefter pratade vi om operationen och run den. Då det visade sig att jag visste en hel del, tack vare Internet, NFH-listan och goda vänner som är ci-opererade, så behövde han inte förklara så mycket. Det blir ci-operation, men när vet jag ej. Det kommer en kallelse så fort alla papper med Halland är klara, och troligen blir op i november. Skönt nu vet jag att det blir av åtminstone, och att det blir av i år! Fabrikat är oxo avklarat, hade bestämt mig för MedEl´s begie processor, vilket jag nu beställt idag.
Så nu är det bara att koppla av och vänta på kallelsen till operation. Kommer även meddela omgivningen nu, då jag ej velat berätta tidigare pga att jag inte visste om op skulle bli av eller ej. Men nu går det ju bra att gå ut med nyheten.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.