Rörig dag!

Ojojoj…..! Denna dag blev verkligen hektisk och rörig! På jobbet i morse kollade jag nämligen av min gamla mobil, och då såg jag att Tolkcentralen hade skickat SMS om att Hörcentralen på Sahlgrenska ville träffa mig idag kl.10.30! Jag hade bokat lunch med maken, men lyckades flytta fram det lite, och efter några SMS till Tolkcentralen var mötet bokat. När jag kom till Sahlgrenska, så visade det sig att jag skulle träffa hörselpedagogerna, både den som tillhörde Sahlgrenska och den som till hörde Halland. Det visade sig att de hade missförstått varandra och trott att den andre hade skickat kallelsen till mig, och sedan visade det sig att ingen kallelse skickats öht…*S* Därav kort varsel till mötet idag, 2 h….!

Men på det hela taget blev det ett givande och trevligt möte där vi diskuterade mina förväntningar inför operationen o uppkopplingen, vi pratade om mina hörselkunskaper, läppavläsning, hörselskade- o familjebakgrund, och vad som förväntas av mig angående träningen efter operationen, och vad som förväntas av familjen, dvs att de ska hjälpa mig att tolka ljudintrycken rätt och så. Så nu är jag nog så förberedd man kan vara inför detta, dels genom Internet och mailkontakter med andra ci-opererade, dels genom alla kontakter med inblandade personer på sjukhusen: läkare, pedagoger, audionomer etc.

Resten av dagen blev lika hektisk, nästan…*S* Åkte sen direkt till Bäckebol för Mc-Donaldslunch med maken, varefter vi sedan åkte till Bauhaus för att bestämma vilken badrumsinredning vi ska ha när vi ska renovera badrummet sedan. Därefter Feskekörka o sedan hem o vila lite + mat innan det var dags för tinnitusföreläsning i Varberg! Snacka om att ha flängt runt i halva Gbg o Halland idag!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.