CI-listan

Ytterligare en vecka har gått, och det är full aktivitet på ci-listan trots att vi bara är 7 medlemmar. Men vi har två ci-bärare på listan, och vi andra överöser dem med frågor….*S* T.ex. hur det är att borsta håret med cippen på örat, speciellt för oss tjejer…..*ler*Men det är även mycket prat om att synas som hsk, om man vill visa att man är hsk eller ej. En del tycker det är jobbigt, och andra är mer naturliga med det.
Själv har jag lätt för att prata om min hsk och visa happen, om folk är nyfikna, och det kommer vara samma när jag får ci. Snarare blir det roligare, eftersom jag ju läst så mycket om ci och tagit reda på en hel del, så jag kommer nog kunna förklara lite för dem som är nyfikna på hur det egentligen fungerar. Jag är en person som tycker om att ta reda på fakta och fråga om jag inte vet så mycket. Tack vare välvilliga svar på NFH-listan från andra ci-bärare så har jag fått veta mer än om jag bara skulle ha sökt på Internet.
Det kommer bli spännande när det är min tur för uppkoppling sedan….

Bookmark the permalink.

Comments are closed.