TSS-kurs

Oj, är det redan sista oktober!
Ja, jag har väl egentligen inte så mycket att berätta för tillfället, eftersom jag väntar på kallelsen till operation. Men jag kan ju berätta att båda mina ci-opererade nätvänner har blivit uppkopplade, och den ena var mycket nöjd med ljuden hon hade fått, det blev t.o.m bättre än förväntat tyckte hon. Hur det har gått för den andra nätkompisen vet jag inte ännu.
Nu i helgen var jag på TSS-kurs på Katrinenberg, och det var väldigt trevligt och nyttigt med tss-träning. TSS behövs när man inte hör, och det är ett bra stöd när man pratar. Där var en kvinna med ci, som blev uppkopplad nyligen, och hon var förvånad att det lät så bra efter så kort tid! Ljuden var bra och klara, och hon kunde höra samtal bra. Nu blir jag ju bara ännu mer nyfiken på hur det blir för mig!

Får hoppas på att kallelsen kommer snart…..*ler*

Bookmark the permalink.

Comments are closed.