Inskriven nu

Nu är jag tillfälligt hemma igen, ska tillbaka till sjukhuset ikväll igen. Inskrivningen gick bra och smärtfritt, förutom blodprovet (är svårstucken…).

Först fick jag träffa Pontus Lindeman, men där gick det snabbt, jag hade inte så många frågor…*S* Sen skickade jag till avdelningen, nr 125, och där fick jag vänta ett bra tag innan sköterskan kom. Sände iväg skrivtolken, tyckte inte att det behövdes. En trevlig sköterska, vi pratade om ditt och datt som rörde inläggningen o lite annat….*ler* Blodprovet tog tid, men det gick bra till slut. Att jag ska vara så himla svårstucken….! Fick även se rummet där jag ska ligga, nr 6. Man får numera använda mobil på rummet, så jag kommer nog SMSa lite framåt fredagen, när jag är piggare.
Fick även vet att man stannar 2 dagar efter op, så jag åker hem på lördag fm om allt är väl då.

Nästa steg var att prata med narkosläkaren, som oxo var väldigt trevlig och lätt att kommunicera med. Hon frågade oxo om mediciner, längd, vikt, allergier, tidgare operationer etc. Bra för dem att veta lite sådant. Sedan tillbaka till avd för ett EKG, vilket tog 5-10 min, därefter var jag klar, vilket var ca kl 11.45. Snabbare än jag trodde….*ler*
Fikade på Frölunda Torg på hemvägen, o är nu hemma och packar det sista. Maken kör in mig vid 18-tiden.
Och imorgon är det dags, vilket innebär att jag inte hör av mig på ett tag. Ska försöka skriva lite minnesanteckningar på sjukhuset, som jag får skriva ner mer utförligt här sedan. Vi hörs!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.