Känns bättre nu

Känner mig lite bättre för varje dag, då jag orkar göra liiite mer för varje dag. Snuvan är dock irriterande och jag snyter mig o nyser då o då, fortfarande. Hoppas bara att implantatet och elektroderna håller sig på plats nu…..*ler* Idag har jag kört diskmaskinen och en tvätt, skrivit lite mail, hämtat posten, tittat på fåglarna vid fågelbordet, såg 8 fågelarter bara idag! Läst en del, vilat lite.

Det var en intressant artikel om cochleaimplantat i G-P idag, som jag lusläste. Chansade att skicka mail till reportern som hade skrivit artikeln, och berättade lite om mig o min operation, och fick gensvar direkt! Nu skulle hon bevaka läkarstämman som pågår just nu, men hon lovade att höra av sig igen. Hon nämnde att hon hade fått veta att Halland prioriterar alla lika till skillnad från Västra Götaland, och det är skrämmande med så stora skillnader i operationer och prioriteringar. Kände igen namnet på grabben i artikeln, då jag mailat till hans pappa några gånger.

Mailade och berättade om operationen för några vänner, och det kom en del gratulationer. Några hade även läst GP-artikeln om ci idag, och förstod mer vad det handlar om nu. Bra att den artikeln kom just nu….*ler*

Imorgon ska snön äntligen smälta bort, och då vågar jag nog mig ut på en kort biltur. Känner att jag måste få komma utanför väggarna lite, och det räcker med att åka o handla lite matvaror, så är jag nöjd.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.