Vill höra ljud snart!

Jag mår rätt hyfsat, det stramar i såret, och lär nog göra det ett tag till. Annars är yrseln och förkylningen så gott som borta, och resten av mig känns rätt ok, förutom tröttheten, som är kvar, men det kan oxo bero på mörkret och fibromyalgin. Tinnitusen har numera mest toner, orkestern är borta, tack och lov. Fast ibland är det korta tjut, som kan bero på att nerverna försöker läka sig i örat.
Nu tycker jag att det går lite segt, vill ju höra NU! *suck* Dagarna känns som år, och ändå kommer det gå rätt snabbt fram till jul o nyår, det finns saker att göra hela tiden, men ändå….. Jobbigt att vara helt döv, känns ovant att låta happen ligga kvar på byrån. Och att kommunicera i affärerna utan happ är tufft, när man enbart har läppavläsning att ta till….*puh*! Men jag kämpar på, försöker t.o.m prata med kassörskorna ibland…*ler* Det går, om jag märker att det är en lättavläst person, men det är jobbigt, ändå ger jag inte upp!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.