Hört fåglar idag

Jag har inte skrivit på några dagar, då det har varit mycket, både med ci-ljuden och allmänt pyssel hemma. Blir lätt trött av alla nya ljud och upplevelser, så jag får ha cippen avstängd då och då under dagarna.

Igår var maken och jag på en promenad, och jösses vad mycket träd som hade fallit eller knäckts rakt av efter stormen! Stora tallar och granar låg som rena plockepinnet….! Såg även elgubbar som jobbade, så tydligen var det några hushåll på vårt område som inte hade el ännu, en vecka efter stormen!

Under promenaden gick vi och lyssnade, och jag kunde höra vattnet som porlade i bäcken väldigt tydligt. Hemma vid huset hörde jag en fågel som tjirpade, ja det lät som tjirp tjirp. Så fåglar hör jag oxo, kul!
Annars är det fortfarande mkt efterklang på en del ljud, och andra ljud låter enormt starka i örat, men det blir bättre med tiden när hjärnan lärt sig skilja ut ljuden.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.