Nya justeringar

Var och gjorde nya intrimningar på Sahlgrenska idag, och det blev ordentlig skillnad åt rätt håll! Med klangfärg och nyanser i ljuden, och även talet börjar nyanseras ut lite mer. Dock uppfattar jag inte ord så mycket ännu, men jag kan urskilja talljuden mer, och även höra mer skillnader på talljuden. Var en sväng till Frölunda Torg efteråt, och märkte att jag kunde höra folk som pratade mitt i alla ljud där, vilket jag inte kunnat förut! Fast jag hörde inga ord, bara att de pratade.

Har gått över till att bära cippen med laddningsbart batteri anslutet, och det fungerar förvånansvärt bra, tycker jag. Sladden till batterihållaren är lång och smidig, så den stramar inte över nacken, och jag tänker inte på den överhuvudtaget. Kommer nog använda cippen på detta sätt rätt mycket framöver, den blir lättare på örat då.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.