Summering av år 2005

Om jag ska summera året som gått, så kan jag säga att det gått från total tystnad och dövhet till något som liknar hyfsad hörsel!

Började året med en födelsedag i total tystnad, väntade på uppkoppling 12/1. efter uppkopplingen var det en del jobbiga perioder med besvärliga och obehagliga ljud, många gånger orkade jag inte med cippen… Under hela denna tid var jag sjukskriven, vilket behövdes. Men sakta men säkert blev det bättre, och jag märkte att fåglar hördes mycket bra, musik började låta som musik, jag kunde börja testa talbok med hyfsat resultat, småljud lät mer och mer normala. Idag låter det mesta ok, men fortfarande är talet lite jobbigt ibland, speciellt ljusa röster låter inte så bra.

I övrigt slutade min sjukskrivning 31/8, och jag blev tillgänglig för arbetsmarknaden på 50%. Det tog inte lång tid förrän jag hade tur och hamnade på Digital Historia, där jag trivs BRA, och får pyssla med sånt jag gillar, dvs webbdesign, layout, bildbehandling och fotografering. Sen hände något ännu mer positivt, genom AF Rehab fick jag kontakt emd ett företag som behöver en webbmaster, och under våren ska jag göra praktik där! Spännande, hoppas jag passar in där, de är lite för tekniska tycker jag…*hmmm*

I takt med att jag skrev mer och mer i dagboken på hemsidan, så fick jag fler och fler kontakter på nätet, det kom många frågor från blivande ci-bärare, andra ville veta mer om olika modeller och hjälpmedel osv. Därtill har jag fått många nätvänner, varav några har varit en stor tillgång när jag ville bygga om och koda om hemsidan totalt. Ni vet vilka ni är, och ni ska ha stort TACK!
Men även alla övriga nätvänner ska ha en eloge, för ni är så mysiga allihopa!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.