Ny justering

Den 23 september var jag på SU och höjde volymen på programmen, men gjorde inga andra justeringar, då jag tycker att det senaste programmet fungerar rätt hyfsat nu.

Märkte att röster blev svagare efter ett tag, så tyligen har hjärnan anpassat sig till det nya programmet rätt bra, så det var dags för justering. Höjde som sagt var volymen, samt gjorde ett program 2 som är samma som 1:an, men med ytterligare volym att ta av.

Så nu har jag bra ljudstyrka tycker jag, och ljudbilden är riktigt bra för tillfället, även om vissa talljud forfarande är svåra att uppfatta.

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Ny justering

 1. Hej!

  Vilken intressant blogg du har!

  Jag heter Jessica och arbetar på Hjälpmedelsinstitutet. Vi driver tillsammans med Post- och telestyrelsen ett projekt som heter IT-frågan. IT-frågan ställer frågor till personer med olika funktionsnedsättningar via tillgängliga enkäter på webben. Enkäterna handlar om IT och telekom. Det kan vara frågor om datorer, mobiltelefoner, hur du kan beställa resor över Internet och så vidare.

  Enkätsvaren sprids till dem som utvecklar produkter, beslutsfattare och andra berörda.

  Höstens enkät går att besvara till och med 16 november och handlar bland annat om text- och bildtelefoni, fjärrkontroller och sjukvårdsinformation. Gå gärna in och anmäl dig på http://www.hi.se/itfragan. Dina åsikter är viktiga!

  Med vänliga hälsningar,
  Jessica Karlsson
  Hjälpmedelsinstitutet
  jessica.karlsson@hi.se
  08-620 18 04