CI-information 2 och 3

Jag har nu varit CI informatör ytterligare två gånger, och båda gångerna var det tjejer som funnderade på CI.

Den ena tjejen var barndomshörselskadad och hörde rätt bra med hörapparater fram till för några år sedan, precis som jag, och hon ställde en hel del frågor om hur jag upplevde ljuden före och efter att jag fick CI, och annat runt CI och ljudvärlden. Vi pratade en hel del om stressen när man är hörselskadad i en hörande värld, och att stressen hade fått hennes hörsel att dippa, precis som för mig.

Den andra tjejen var oxo barndomshörselskadad men tvåspråkig, så hon både talade och använde teckenspråk. Hon var helt säker på att hon ville ha CI, då hennes kvarvarande hörsel hade dippat snabbt sista åren, och hon behöver hörsel i sitt jobb. Hon ställde mer tankefrågor om CI, inte så mycket praktiska frågor.

Följ min blogg med bloglovin (en testtext bara)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.