1 ½ år med Sonnet 2

Tiden går fort, nu har jag använt Sonnet 2 i 1½ år, och jag är så nöjd med förbättringarna i ljudvärlden. I princip alla ljud fungerar bra idag, det är bara när jag är trött eller har tinnitus som det kan bli lite jobbigt.

Dock känner jag att jag behöver justera programmen i processorn en del. Jag har inte gjort några ändringar sedan jag fick Sonnet 2, så det blir första gången nu.
Program 1 är bilprogrammet och det fungerar väldigt bra i bilen, så det kommer jag inte röra speciellt mycket. Program 2 använder jag nästan inte alls så det ska bort helt. Program 3 i sin tur är mitt vardagsprogram som jag använder hela tiden. Program 4 finns inte.

Har fått tid nästa måndag (22/11), och då ska jag be ingenjören programmera om processorn, så vi kanske kan få till ett totalt nytt program att testa. Dessutom vill jag bygga ett program som är ett mellanting mellan bilprogrammet och standardprogrammet, och som kan användas på på jobbet (använder bilprogrammet i kylrummen med sina fläktar)

Just det, jag har fått jobb i lanthandeln här i byn, så nu jobbar jag 50% på förmiddagarna och trivs jättebra med både arbetsuppgifter och arbetskamraterna. Dessutom har jag gångavstånd dit vilket är toppen.

Har fått AudioLink via Hörselcentrum i Borås, och tänkte börja lyssna mer på musik och olika svenska dokumentärer i SVT Play, de är ju oftast textade. Blir bra lyssningsträning.

I övrigt går det bra i ljudvärlden och fortfarande dyker det upp nya ljud emellanåt.

Men först återbesök på måndag, så rapporterar jag om det efteråt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.