Blir utan jobb

Jag har nu fått reda på att jag inte kommer få behålla jobbet, då webbsidan ska läggas ner pga bristande lönsamhet. Förstod nästan det, då det var lite att göra den sista tiden innan operationen. Men chefen ska kolla upp ett annat IT-företag som kanske vill anställa mig som hemsideuppdaterare. Kruxet är bara att jag varken kan eller orkar kommunicera med nya människor innan jag blivit uppkopplad och lärt mig höra lite igen. Det blir för mycket annars. Så inte förrän i februari kan vi ta tag i detta, tills dess får jag väl sega mig fram på jobbet. Känns lite mycket just nu, dövheten är psykiskt och fysiskt påfrestande för mig, är ständigt trött.

Tänker både positivt och negativt om uppkopplingen. Det jag funderar mest på är om elektroderna kan ha kommit ur läge, när jag var så förkyld direkt efter operationen, och nös och snöt mig i ett…?! Jag hoppas inte det, efter att ha läst andra CI-berättelser (utländska), där de berättat om ’snyta-sig-förbud’ efter operationen. Nu sade kirurgen inget om sådana restriktioner efter operationen, så jag hoppas det har gått bra.

Annars känns det lite segt att vänta, men jag tänker som så att när julen närmar sig så går tiden fort, vilket den ju ofta gör under dessa sköna och långa storhelger, sedan är det nyår och födelsedag, och innan man vet ordet av så är det dags…*ler* Idag är det exakt 5 veckor kvar!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.