Blå slinga i håret

Idag blev det lite klippning hos frissan, som för övrigt kommenterade den blåa slingan jag har fått i håret nedanför ärret efter operationen. Färgen är fortfarande lika starkt blå, och den tycks sprida sig lite, konstigt…*S* Någon mer som haft erfarenhet av blå slingor i håret efter ci-operation, eller annan huvudoperation?

Idag fick jag sjukskrivningen bekräftad, och den gäller ända till 28/2-05, så nu kan jag slappna av mera, vilket känns skönt. Ska försöka vila så mycket det går under helgerna, och bara göra sådant jag vill o orkar med. Därefter är det uppkopplingen som gäller i januari-februari.

Detta att inte kunna kommunicera med andra tycker jag är jobbigast just nu. Jag är egentligen social av mig och vill gärna prata med andra människor, t.ex. andra föräldrar i skolan o på simskolan, kassörskor i affärer m.fl. Har kunnat prata en del med folk trots den dåliga hörseln i somras, men nu när jag är totalt döv, så går det nästan inte alls. Läppavläsning är oerhört koncentrationskrävande, tröttar ut ögonen och tar på krafterna, så det fungerar enbart korta stunder för mig.
Tacka vet jag att ha liite hörhjälp oxo, det underlättar mycket.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.