Varit på Gran Canaria

Då var man hemma efter en härlig resa till Gran Canaria.

Under semesterveckan på Gran Canaria råkade jag ut för en malör med cippen.
Jag hade den på örat och var i badrummet och tvättade mig. Kastade bakåt med huvudet för att få bort håret ur ansiktet, och då trillade cippen av örat och ner i handfatet som hade lite vatten kvar i botten!
Fick panik men handlade rationellt; tog upp cippen, tog ut batterierna och tog isär alla delarna, torkade med papper, körde med hårtorken en stund, och sen in i torksatsburken i 18 h.
Testade dagen därpå, och cippen fungerade! Dock blev batterihållaren lite knas efter några timmar (troligen lite fukt kvar), så jag bytte till extern batterihållare och lade den lilla i torksatsen 24 h. Testade sedan igen, och nu funkade allt perfekt igen!
Sedan dess har det inte strulat mer, så om man bara är snabb och handlar rationellt med isärtagning, torkning, hårtorksvärme och torksats så kan man klara av lättare fukt på cippen.

Nya ljudupplevelser på Gran Canaria: Vågornas brus mot stranden, papegojornas tjatter i Palmitos Park, cikadornas läten på kvällarna, mullret när flygplanen startar och landar

Till helgen ska jag på TSS-kurs på Katrinebergs folkhögskola utanför Falkenberg. Ska bli kul att träffa de andra från tidigare kurstillfällen, och få visa upp min cipp. Gissar att det blir en del frågor, men det är bara kul att svara på dem…..*ler*

Bookmark the permalink.

Comments are closed.