TSS-kurs

Det var en trevlig och rolig helg på Katrineberg, och som vanligt hade vi ’TSS-are’ kul och pratade om dittan och dattan….*ler* Teckenträningen var livlig och man lärde sig en del, som vanligt. Därtill visade våren sig från sin bästa sida, så vi satt ute och solade på rasterna. Jag gick en promenad i morse, även att det var kallt då, men det var så fint i området. Maten på Katrineberg är mycket bra, med ett stort grönsaksurval till alla måltider, så man kan lätt välja mycket grönsaker till maten om man vill.

Nu är jag dock trött, och ska lägga mig tidigt ikväll, då det är konferens om ci här i Gbg imorgon, ska vara där rätt tidigt. Det är några intressanta föreläsningar på förmiddagen, bl.a. om bilaterala ci på barn, men eftermiddagen hoppar jag över, det är engelska föreläsare då.

Tisdag blir desto mer intressant, då både en ci-opererad vuxen och en mamma till ett barn med 2 ci kommer berätta om sina erfarenheter + lite andra intressanta föreläsningar. Kommer bli intressant detta, tycker jag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.