CI-konferens

Har nu haft en slö slappardag hemma idag, efter 4 intensiva dagar. Först då TSS-kurs i helgen, sedan konferens om ci månd-tisd….*puh* Känns att jag har fått koncentrera mig mycket några dagar, huvudet är tungt och jag är trött. Jobbigt att avläsa en massa föreläsare, varav några på engelska!*puh* Men det var givande det oxo, många nya ansikten, men jag stötte även på även gamla veteraner från Sahlgrenska.

Orkar inte berätta så mycket om konferensen, mer än att det handlade mycket om barn med ci, utveckling på forskningsfronten, utveckling av implantatsystemen, pedagogik i undervisningen av barn med ci mm.

Pratade en del med MedEls representanter, som hade utställning där (så även de övriga fabrikaten), och har nu fått veta att den nydesignade processorn kommer under första kvartalet 2006. Helen Österlin, som jag mailat en hel del med både före och efter operationen, var oxo med där, så vi pratades vid en hel del, kul.

Är lite cipp-trött just nu, tycker ljuden är lite jobbiga, men det kan bero på att den varit på så mycket de senaste dagarna. Får hoppas det blir bättre snart.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.