Hör inte bra längre

Kan tala om att jag tyvärr slutat använda mitt CI nästan helt nu. Det är bara vid viktiga möten och vid samtal med en och en som jag har på cippen, övrig tid är den avstängd (även hemma med familjen, då jag ändå bara läser på läpparna då). Detta pga att jag inte trivs med ljudbilden alls.

Gjorde ändringar i vintras, se tidigare inlägg, men har inte brytt mig om att kontakta Sahlgrenska igen, då det inte känns som om det lönar sig att mixtra med ljuden igen, ingenting har förbättrats ändå.

För OM det ska ske ändringar, så vill jag göra om alla program från början och se till att ha nya inställningar på alla (utom 1 som har kvar den nuvarande inställningen), inga fjuttändringar så att säga.

Kan även berätta att det är lite knaster hela tiden om jag har på cippen i tyst miljö, detta trots att ingenjören sänkt nivån på den elektrod som spökar ibland. Just efter en sådan justering så är knastret borta, men det smyger tillbaka igen efter ett tag, vilket inte är så kul precis.

Ja, så ser det ut med ljudbilden i dagsläget. Har nu kontaktat flera personer och instanser om dessa problem, så jag hoppas att något händer framöver snart.

Tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Hör inte bra längre

  1. Therese says:

    Hej, Det låter inte alls kul att inte kunna använda sin Ci som man verkligen sett fram emot att få höra med i början. Själv har jag hört att fler med just Med-EL har problem av olika slag men vet inte om det stämmer. Har du själv den uppfattningen? Funderar på att det måste ju vara svårt och välja vilken CI-modell man vill ha om man inte vet något om detta tekniskt osv.
    Jag hoppas att det löser sig för dig. Följer utvecklingen!
    Kram