Tagit bort stygnen

Idag var jag på Kungsbacka sjukhus och tog bort stygnen, äntligen! Läkaren tyckte det såg bra ut, och såret hade läkt jättefint, så nu kan jag tvätta håret lite lättare igen. Det var 18 stygn, och ärret såg ut som ett upp och nedvänt S, dvs med stor böj upptill och liten nedtill.Innan sjukhusbesöket, så hann jag dessutom med en hel del inköp på Kungsmässan, får passa på denna vecka.

Därtill skrev jag ett mail till Dr Ringdahl i morse, där jag bad honom vidarebefordra en fråga till uppkopplingsteamet, och frågan var; Blir det uppkoppling före eller efter jul? Vill gärna veta hur det blir, så att julen kan planeras på rätt sätt. Svaret kom bara ett par timmar senare, i form av ett trevligt mail från ingenjören i teamet, Saga. Hon skrev att uppkopplingen var inbokad efter jul, så onsdagen den 12/1-05 är det dags!
Ska bli spännande att få möta ljudvärlden på ett nytt sätt, med nya intryck. Nu hoppas jag bara att veckorna går fort, men först är det lucia, jul, nyår, min födelsedag och trettonhelgen.*S* Nåja, nu kan jag i alla fall planera inför detta, med hänsyn till jobbet mm.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.